LET OP

Vanwege aanhoudende drukte en bijbehorende aanvragen voor  2024 & 2025 verzoeken wij u ruim op tijd contact met ons op te nemen om teleurstelling te voorkomen.

DJ Wesley

Biografie

Met een voorliefde voor muziek, begint Wesley op 12 - jarige leeftijd muziek te draaien. DJ Wesley is op dat moment nog met name te vinden op verjaardagen en slagingsfeestjes in zijn woonplaats Wesepe en omgeving. Hij voelt goed aan welke muziek zijn leeftijdsgenoten willen horen en weet er keer op keer een knalfeest van te maken. Iedereen is laaiend enthousiast en Wesley besluit om zich verder te verdiepen in de muziek. Hij ontpopt zich al snel tot allround DJ met een hoog party gehalte.

Doordat DJ Wesley heel veel verschillende muziekstijlen draait en combineert, is hij dé feest DJ van Wesepe en omstreken. Of het nu gaat om een bruiloft, themafeest, jubileum, verjaardag, schoolfeest of evenement, met of zonder drive-in Show. Van Top 40 tot Dance, de leukste Dance Classics (70’s, 80’s, 90’s, 00’s), van Nederlandstalig tot R&B, Moombahton en van Après Ski tot Happy Hardcore.
Alles om er één groot feest van te maken!